Nya brallor

Jag hittade äntligen nya brallor! Det blev ett par svarta kostymbyxor, som jag har letat efter så länge! Jag har provat säkert tjugo par sammanlagt, här och på byxjakten i söndags, och det var enbart jobbigt. Till slut hittade jag ett par som var helt perfekta, för bara 300 spänn. De har knappar i stället för en hake, det är ett måste. Efter ett par tvättar sticker tygremsan med haken ut, oavsett om brallorna kostade 1500 spänn eller ett par hundra. Så det undviker jag så långt det går, och med lite tur håller de här formen också!

Det var en jäkla tur att jag hittade nya brallor i går, förresten, för läkaren råkade spruta ner byxorna jag hade på mig, över röven. Med kontrastvätska. Snuskigare än så var det inte. Lyckades inte få bort det med bara vatten, och självklart hade jag bara ett par byxor med mig. Nåja. Ska eventuellt lägga upp byxorna ett par centimeter, beroende på om de krymper något i tvätten. Eller ja, inte jag. Jag får hyra någon som gör det åt mig. Nu: Ryggläge och choklad.

Choklad. Vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad i bitar. Hittade nya brallor!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/nya-brallor/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 7, 2012 kl. 15:45
    • Svara

    Fy vilken snuskig läkare! Jag tolkade ju det hela snuskigt FÖRST, det är bra att du är TYDLIG när du bloggar.

    1. Hahaha, visst är det! Man vet aldrig, en del tar ju illa upp… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.