Perfekt för mig

Det har varit så skönt att få spendera lite tid med älskaren R nu i helgen. Första gången på flera veckor som vi faktiskt ses och umgås två dagar i rad! I går var han upptagen mest hela tiden, men han var i alla fall i närheten. Någon dans blev det dock inte.

Nu är det näst sista veckan på jobbet för min del. Vi ska prata om någon eventuell förlängning av någon sort, men det fungerar inte för mig att fortsätta på samma sätt, och det vet alla om. Nästa vecka ska jag till min rehab-läkare här i stan och höra vad och hur jag ska göra härnäst, remisser hit och dit, och så vidare. Jag måste ta tag i saker som är bortom min kontroll, och jag måste ta reda på hur jag ska göra det, och sen förmodligen utföra dem själv också. Det suger. Tänker förtränga tankarna med att jobba några timmar nu i alla fall. Ett jobb so m skulle kunna vara perfekt för mig, om det inte var så himla många timmar och varje dag. God måndag till er alla.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/perfekt-for-mig/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 20, 2012 kl. 09:30
  • Svara

  Ha en bra måndag du också! Själv var jag på surströmmingsskiva i natt och det har fått sina konsekvenser… Men jag är på jobbet i alla fall…

  Hoppas verkligen det ordnar sig för dig, önskar jag kunde trolla.

  1. Åh fy fasen! Surströmming är inte att leka med! 🙂 Tack, det finns mycket att trolla till det bättre för oss båda!

  • Christinaaugusti 20, 2012 kl. 10:54
  • Svara

  Önskar också dig en bra måndag!
  Det är konstigt att det aldrig tar slut det där som på ett eller annat sätt styr till ens liv….

  1. Väldigt konstigt! Och hur en del människors liv passerar utan så värst mycket sådant, medan andra har det lite jobbigare…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.