Ram med text

Ni har väl sett såna där lite större fotoramar med en passepartou där man kan sätta in flera, mindre bilder? Säkert praktiskt om man har flera små bilder som gör sig bäst tillsammans. Jag har nog en i gömmorna någonstans, men har inte kommit mig för att framkalla fotografierna som eventuellt kan passa i den. Jag vet inte ens om jag vill, för på något sätt är de inte särskilt tilltalande. Hur som helst, nu ska de tydligen även tala om vad bilderna föreställer. En ram med text.

Ram med text, friends eller family.

Fult så in i helvete, och självklart tänker jag att det är samma människor som har sådana här hemma, som pryder sitt hem med väggord. Däremot vore det lite roligt, på ett fruktansvärt osmakligt sätt, om man såg en sån här ram med små bilder av vidriga människor i. Som till exempel Saddam Hussein, Stalin eller några andra grabbar i den kalibern. Ramen passar liksom bättre till det, för då blir det i alla fall roligt. Nej, jag samtycker inte till fascism och mord, för dig som trodde det. Men det är liksom det enda roliga man kan göra med en sån där ful ram med text.

Ser man inte vad bilderna man monterar i den föreställer, så man måste läsa det också? Eller intalar folk sig att de blir vänner om man sätter någons porträtt där? Det fanns även med ordet ”Family”, och säkert något mer mög också. Det vore faktiskt roligt om det stod ”Idiots” eller något sånt, men det vågar väl ingen tillverka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/ram-med-text/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 10, 2012 kl. 12:48
  • Svara

  Ha ha ha, Idiots! En sån ram skulle jag vilja ha! Skulle vara lätt att fylla den! 😛

  1. Väldigt lätt!

  • Tofflanaugusti 10, 2012 kl. 12:51
  • Svara

  Det skulle ju också kunna stå FIENDER, FULINGAR eller STROPPAR på ramar! Tänk så lätt att fylla dem! 😀

  1. Jag tror vi har en ny affärsidé! Man kan sätta upp dem både hemma och på jobbet!

  • Tofflanaugusti 10, 2012 kl. 18:35
  • Svara

  PUCKON, BAJSKORVAR och SKVALLERKÄRRINGAR..?

  1. Sinnesslöa, luktar illa, snarkar… Oj oj oj vilken marknad jag ser framför mig!

  • Jennyjanuari 15, 2013 kl. 19:33
  • Svara

  En fråga bara: Vart hittade du en sån tavla? Vilken affär?

  1. Hej Jenny! Den kom från en liten prylaffär som inte tillhörde någon kedja, men jag har sett såna ramar på typ Lagerhaus och såna ställen. Även på en Ica Maxi har jag för mig, i inredningsavdelningen! Finns även på typ Dollar store, eller Tiokronan, eller vad de nu heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.