Sendrag och Rock monsieur

I morse vaknade jag förresten av världens jävla sendrag i benet. Det är liksom inte bara i vaden, utan även på framsidan av benet! Skitskumt. Vaknade och skrek för att det gjorde så jävla ont, och älskaren R vaknade självklart och undrade vad fasen som stod på. Det gör fortfarande lite ont, jag måste nog käka fler bananer. Kalium is the shit mot sendrag, sägs det ju.

I vanliga fall hade i dag varit en sån där dag där jag åkt direkt hem och lagt mig i soffan, men annat lockade. Fika med vännen E, och så de där ärendena för bland annat en pillerdosa. Vi sågs vid Pundar-Björns trädgård och gick och fikade på gitarr- och kaffehaket på Katarina Bangata. Åt en ”Rock Monsieur”.

Ja, just det. Inte så roligt, men den var ganska god. Sen åkte vi vidare och satte oss på en uteservering vid Hötorget, och pratade så mycket goja det bara gick att klämma in på tre timmar.

Det blev en hel del, om allt från sniglar, konserter och bacon, till hur jag skulle se ut som gammal, kalkonhattar och frysfack. Ja, vi har ju inte setts så ofta på sistone, så det är mycket att avhandla… Han följde med på mina små ärenden, och så bor vi åt samma håll också så vi åkte tillsammans en bit.

Så himla bra att han har flyttat hit! Måste helt klart ses oftare, och jag ska ta med honom på en halvgalen dag med älskaren R och bästa M någon gång också. Det vore fantastiskt kul om alla kom överens, för det är de tre jag gillar mest. Nu: trött, öm och slut.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/sendrag-och-rock-monsieur/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaaugusti 15, 2012 kl. 20:23
  • Svara

  Hade ingen aning om att bananer kan användas som botemedel mot sendrag. Tack, det tipset ska vi genast använda oss av för vi är verkligen familjen Seeeeendraaaaaag (av och till)!

  1. Jag har hört det från ett par olika håll, så det ligger säkert något i det i alla fall!

  • Tofflanaugusti 15, 2012 kl. 20:27
  • Svara

  Hatar sendrag och vaknar ofta med det. Precis som du har jag lite svårt att SKUTTA ur sängen, så det gör djävulusiskt ont. Har hört att hasselnötter ska vara bra! Och sen måste man dricka mycket vatten…
  /Egenvårderskan

  1. Ja, vatten! Tål tyvärr inte såna där nötjävlar, så jag ska prova att öka banannivån ett tag! 🙂

  • Linaaugusti 15, 2012 kl. 22:45
  • Svara

  Jag äter magnesiumtabletter just för sendrag. Jag går på alternativmedicin och får dom läkemedlena jag behöver. Och jag har magnesiumbrist och får äta extra sånt, och nu finns det inte en tillstymmelse till sendrag längre. Nu får jag av ridstövlarna utan att dö på kuppen 😛

  1. Åh! Jag ska prova, visserligen käkar jag nån multivitamin- och mineraltablett, men det är väl låga doser i en sån om man har brist. Tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.