Skandalfri fest

Var ute i skogen i går för att leta efter lite kantareller. Vi promenerade en dryg timme när vi väl kommit till skogen, och visst hittade vi svamp! Fem stycken… Tog hem dem, putsade och stekte i smör, och la på en macka. Det blev jävligt lite svamp på, men god var den, och dagens motion fick jag helt gratis på köpet. Det var tur att jag inte var tvungen att dela svampen med älskaren R i alla fall, då hade det inte blivit mycket till fest…

Det var inte så fint väder, så något bad blev det inte tal om. Kräftor, däremot…! Rs föräldrar hade också köpt kräftor, och räkor, så vi dukade upp allt och åt tillsammans. Så sjukt gott. Jag kan inte ens beskriva hur gott det är med årets första kräftor, det är nästan så att jag gick och dreglade innan vi skulle käka! Kolla in det här!

Kräftskiva, dukat bord med kräftor, räkor, västerbottensost, vin och bröd. Fest!

Vilken fest! Åt, åt och åt. ”Svärmor” hade köpt ett paket kräftor, men det räcker ju inte med ett kilo på fyra personer (trots att det fanns räkor också) när jag är i närheten! Jag åt säkert dubbelt så mycket som alla andra, men å andra sidan knappt något bröd eller ost och sånt. Lite vin och snaps slank ner, och resten av kvällen blev lite vinglig. Men kul var det. Och gott! Inga skandaler (vad jag kommer ihåg), ingen som ramlade i sjön, och alla somnade i sina egna sängar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/skandalfri-fest/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 19, 2012 kl. 17:51
    • Svara

    Skönt att höra att du sköter dig! 😉 Men åååå så gott det såg ut!!! 😛

    1. Grymt gott! Jag åt nog det mesta… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.