Skitmåndag

Skitmåndag. Sista veckan på finfina jobbet på välgörenhetsorganisationen. I dag lär tiden gå fort, det ringer alltid som mest på måndagar, och dessutom är det månadsslut med extra många gåvor att registrera. Bloggaren Fredrik Backman skrev här om den akuta krisen i Sydsudan häromdagen, och det har gjort stor skillnad för oss på kontoret. Andelen gåvor till akuta situationer har ökat väldigt mycket, och eftersom varken tidningar eller TV rapporterar särskilt mycket om krisen, är det bra att det finns folk som når ut till många, och som skriver så bra om det. En sån här dag är det synd att vi inte har fler kontorsvolontärer, men det är bra att vi har mycket att göra.

Jag måste knåpa ihop ett mail till min arbetsförmedlare under dagen också, och boka in ett möte där vi talar om framtiden. Jag vet ju egentligen ingenting förrän efter diverse läkarbesök och vidare planering, men det spelar ingen roll. Jag måste gå dit och anmäla mig och säga att jag inte vet, bara för sakens skull. Och få dem att utöka min programtid till 100% från fredag, i stället för nästa sommar. De anmälde ju att jag bara var tillgänglig till 50% från dagen jag började jobba och ett år framåt, i stället för till dagen då jag slutar jobba. Blä, jobbigt och tråkigt. Dessutom regnar det, jag har skitont och är trött som ett as. Nä, en sån här skitmåndag kunde vara bättre.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/skitmandag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.