Skytte på radiosporten

Lerduveskytte gör sig inte alls bra på radio. Särskilt inte när det regnar. Det är bara en massa smällar och plaskande, och någon som talar om hur många skytten träffar, liksom. Inte ett dugg spännande, det går inte särskilt fort, och även om skytte kan vara intressant så var det nog en av de sämsta sportsändningar jag någonsin hört på radio. Inte för att jag är någon stor fan av sport, men det där blev bara löjligt. Och nej, jag drog inte på radiosporten själv, det var taxichaufförens val på väg hem i dag.

Började fundera på andra sporter som inte gör sig särskilt bra på radio. Uppvisningssporter, antar jag. Men jag tycker nog överlag att sport inte alls gör sig särskilt bra på radio, det låter bara hetsigt, och många kommentatorer verkar glömma vettig svenska när de är i gasen.

Röd radio från clas ohlson. Lerduveskytte på radiosporten?

Men apropå skytte – det är riktigt roligt att skjuta. I en perfekt värld skulle jag börja skjuta på bana, men jag har inte riktigt råd, eller ork nu när jag jobbar också. Kanske någon gång i framtiden. Jag vann ju en stor seger över älskaren R och hans kompis när vi var och provsköt olika revolvrar och gevär i Västberga (som jag skrev om här). Poängskillnaden var liten (1 poäng!), men segern var enorm! Dessutom var jag en av de bättre som varit där, det var himla kul och ska definitivt göras igen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/skytte-pa-radiosporten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.