Små fötter

Alltså, det är något skumt som pågår. Jag tror att mina fötter har krympt – jag har fått små fötter! När jag var i tonåren hade jag storlek 40, sedan 39, och nu är skor i storlek 39 nästan för stora ibland. Mina träningsskor som jag har i gymmet, som jag har haft i många år och alltid har passat, är för stora nu. Senast i våras var de fortfarande helt okej, men de senaste gångerna jag har använt dem har de känts alldeles för stora!

Skor, boots, kängor

Jag har inte gått ner i vikt eller huggit av mig några tår, så det är ganska konstigt. Jag kör med samma strumpor på gymmet året runt (ja, jag tvättar dem också), så det är inte där skon klämmer. Hö, hö. Visst krymper man väl med åldern, men jag är inte där på långa vägar än! Inte för att det spelar någon roll egentligen, för skor i storlekarna 38 och 39 är ju vanliga och finns för det mesta i alla modeller. Men konstigt är det. Någon som vet varför?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/sma-fotter/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 23, 2012 kl. 17:22
  • Svara

  AHA! Du har smyglindat dina fötter, din kinesiska där! 😮

  1. Haha! Tack, då vet jag varför de har krympt! 😀

  • Christinaaugusti 24, 2012 kl. 07:15
  • Svara

  Men så konstigt! Fötter brukar ju vanligtvis bli större ju äldre man blir….har jag för mig i alla fall.
  Jag har en hel del väldigt snygga skor som var snudd på för stora för en…..25 år sedan….himmel och pannkaka, vart har de åren tagit vägen….det har jag ingen aning om men skorna finns i alla fall kvar! 🙂

  1. Jag trodde också att de skulle bli större med tiden! Kanske är tillbaka vid storlek 40 om 20 år då… 🙂

  • Tatianaaugusti 24, 2012 kl. 15:32
  • Svara

  Mee..vad underligt .De brukar jue bli större 🙂 .

  Jag fick mindre fötter ( inte antal tackochlov )efter rejäl viktnedgång så jag har rotat fram gamla skor från förr som numera sitter perfekt 🙂

  1. Haha! En positiv bieffekt av viktnedgången alltså 🙂
   Ja, det kanske är som Tofflan sa då…

    • Tofflanaugusti 24, 2012 kl. 19:21
    • Svara

    Tofflan har alltid rätt!

    1. Jag måste göra det i sömnen, så att jag inte märker det. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.