Snygga killar

Förresten, på väg upp i går var min väg kantad av snygga killar. Det piggar ju alltid upp, i en smärtsam och tråkig miljö! Det började redan på flygplatsen, när jag klev ut och gick mot bussen mötte jag någons blick. Han gick mot mig och skulle in på flygplatsen, så jag höll kvar blicken ett tag. Himla snygga ögon, den där killen hade. Jaha, det var ju han, Brolle Jr. Inte alls dum, han såg mer vuxen och tilltalande ut än jag minnns honom.

Sen när jag kommit in till byn och promenerade bort mot smärtkliniken passerade jag en gigantisk sandlåda på torget. Gigantisk som i ungefär lika stor som en pool. Runt den var det ganska många snygga killar, alla brunbrända och vältränade med riktigt fina magrutor. Det var avspärrat runt, och det verkade som om de monterade bort en massa bänkar och grejer, så jag antar att den hade använts till något sorts event eller uppvisning. Typ volleyboll eller sandslottstävling.

Älskaren R har också fina ögon och magrutor (fast de är bleka), men han är inte i närheten, så då tittar jag på det som finns att tillgå. Nåja. Nu väntar hotellfrukost, sen drar jag till kliniken. I eftermiddag tänkte jag luskamma varenda butik i stan på jakt efter ett par svarta kostymbyxor, om jag orkar det vill säga. Beror på hur de har tänkt att tortera hjälpa mig i dag. Har inte sovit så bra, och är fruktansvärt trött, men jag kan ju inte bara ligga på hotellrummet och äta godis. Eller?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/snygga-killar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaaugusti 7, 2012 kl. 14:20
  • Svara

  Låter ju som en trevlig vandring i i smärtan. Hoppas att det för övrigt inte blir alltför besvärligt. 🙂

  1. Tack! Ja, lite fint att vila ögonen på piggar upp!

  • tessoktober 18, 2012 kl. 22:03
  • Svara

  gilla sidan https://www.facebook.com/pages/Brolle-The-One-And-Only-One-Star/262450193830708 och dela den vidare ♥

  1. Har knappt hört något med honom. Men snygg var han!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.