Spara på krafterna

Nu är jag ensam resten av veckan igen, älskaren R åkte i måndags kväll och kommer tillbaka på fredag med katterna. De har varit på lantstället mer eller mindre hela tiden sedan maj, och även om de älskar att vara där så blir det nästan för tomt hemma. Men nu börjar R jobba igen på lördag, och då får de följa med hem och bli stadskatter ett tag igen. Dessutom väntar tydligen ett partaj till helgen, och det vore synd att missa! Vi gick och handlade innan han åkte, så jag behöver inte sakna något att käka hemma i alla fall.

Är så trött, så trött. Orkade inte med något mer på hela dagen varken i går eller dagen innan. Låg i soffan, satt vid datorn, låg i sängen, och sen i soffan igen. Bara för omväxlingens skull, liksom. Jag har i alla fall lyckats laga någon sorts middag som räcker ett par dagar. Stekte upp lite köttfärs och kryddade med färdigköpt tacokrydda – inte alls lika gott som att använda riktiga och färska kryddor, men det funkar när jag inte orkar anstränga mig. Hoppar gärna över de plastiga tacoskalen, så det blev bara sallad och salsa till.

Vill spara på krafterna till när de verkligen behövs, vilket de kommer att göra snart. Både till ett eventuellt möte med en likasinnad, och så till resan till smärtkliniken på måndag om en knapp vecka. När jag kommer hem på onsdagskvällen är det ju dags att lägga sig och åka direkt till jobbet på torsdag, det lär ju inte bli kul. Ska bara hålla ut en månad till.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/spara-pa-krafterna/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 1, 2012 kl. 10:58
    • Svara

    Kram kram kram! Och kraft! Idag åker vi till Söder! 😀

    1. Tack! Jag är ledig alla eftermiddagar och det mesta av lördagen om du vill ses! Hoppas att ni får KUL!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.