Tabletter och grill

Oj då, lite trött… Jag somnar verkligen jättebra på mina nya tabletter som ska hjälpa till med just det (för att höja smärttröskeln), men det är inte kul att vakna när klockan ringer. I och för sig inte konstigt, med tanke på att det är en bensodiazepin. När det är helg och jag kan sova i oändlighet är det oerhört skönt. Ska ha dem några dagar till, och sen ska jag prova den andra sortens tabletter jag fick.

Grillfesten i går var riktigt mysig och trevlig. Gjorde i ordning lite fläskkotletter som hade fått koka länge i buljong, och sen smetade vi på lite glaze och grillade dem. Vi hade en riktigt mysig och rolig kväll, och det var kul att träffa alla igen. Blev proppmätt, skrattade och skojade tills det blev aningen för sent igen. Men det gjorde ingenting, jag är hyfsat pigg för att vara jag, och det var glad att jag orkade vara med. Älskaren R körde grillen och fyllde kanske på en aning för mycket kol. Gallret liksom låg direkt på kolen.

I dag blir det ett kort äventyr i stan efter jobbet. Måste leta efter en tablettdosa som är stor nog att rymma alla tabletter och skit jag måste äta, och en eyeliner. Viktiga saker

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/tabletter-och-grill/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.