Testar ny medicin

I går kväll var första kvällen jag provade en annan medicin som ska hjälpa mig att sova lite bättre, så jag får upp smärttröskeln. Den första, Iktorivil, fungerade alldeles utmärkt, men den var en bensodiazepin, så det var väl inte så konstigt. Men i så låg dos som jag har tagit slapp jag biverkningar. Har somnat inom en halvtimme varje kväll, och sluppit ligga vaken i timmar.

Nu har jag en sort som heter Tryptizol, som inte riktigt fungerar på samma sätt. Den är mot depression, men kan vara bra att sova på i ganska låga mängder. Sist jag provade något liknande blev jag ju galen av alla biverkningar, och stackars älskaren R fick inte sova mycket de veckorna. Men nu har jag en medicin med ett annat verksamt ämne, och i betydligt lägre dos.

Piller, medicin, smärtstillande, tabletter

Känner mig ganska degig och snurrig nu, har inte alls sovit bra, trots kvällspromenad i går. Låg vaken som vanligt, men tankarna var i en helt annan dimension, och jag tänkte “varför i helvete tänker jag på det?” när saker som hur man lagade den perfekta bräckta skinkan åt Gustav Adolf kom upp i skallen. Ja, som sagt… Förhoppningsvis var det bara en dålig dag, eller ovanan. Jag har ju två veckor på mig att utvärdera skiten, så någon gång lär jag ju få sova.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/testar-ny-medicin/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Tänk på att du behöver en viss invänjningstid! Hoppas det funkar!!

    1. Japp, hoppas att Gustav II Adolf håller sig borta…

  2. Jag åt den ganska länge ..men blev orimligt seg och torr i munnen . Ta medecin mot muntorrhet !
    Kram

    1. Bra idé, ska göra det om jag kommer att fortsätta med den här. Munnen känns som ett jävla sandpapper på morgonen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.