The Dirt

Har läst en del i dag, eftersom magen har protesterat så fort jag gjort något mer än att ligga helt still, så jag började om på en av mina favoritböcker om ett av mina favoritband: “The Dirt” av Mötley Crüe och Neil Strauss. Den är rolig, sorglig, skitig, och en helt fantastisk detaljerad redogörelse om livet som rockstjärna.

The Dirt” är en riktigt tragikomisk tegelsten, som återger sjukt många konstiga grejer, från att de var barn, till överdoser, död, framgång, smärta och korta ögonblick av vad som skulle kunna kallas lycka. Man behöver inte gilla bandet eller musiken för att gilla boken, den är verkligen läsvärd ändå. Och nej, det är väl inte det mest seriösa man kan läsa, men den är redan en klassiker i biografi- och rockvärlden. Den ger garanterat några timmars underhållning, känslostormar och fascination. Nu väntar jag bara på att få mitt ex signerat…

Böcker. The Dirt med Mötley Crüe


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/the-dirt/

1 ping

  1. […] Det händer ganska ofta här i bloggen att det dyker upp någon lolcat, när det passar. Som här, eller här. Hur som, helst, häromkvällen var min egen luddskalle helt galen, för han såg […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.