Tvättmaraton

I går ägnade jag mig åt tvätt, tvätt, disk och tvätt. Ett riktigt tvättmaraton. Älskaren R hade tagit hem alla sina kläder och sängkläderna från lantstället och lagt alltihop i tvättkorgen, så det var översvämning de luxe runt omkring den. Det var nästan som när katten hade haft sitt pyttelilla kuddkrig, men runt omkring tvättkorgen i stället för på bänken.

Katten har kuddkrig med alla nytvättade strumpor på bänken. Tvättmaraton.

Jag körde tre maskiner, och kom ner till mina grejer som låg under, men då orkade jag inte tvätta mer. Sen fick jag en liten överraskning när jag öppnade torktumlaren – där låg ju kläderna R hade tvättat kvällen innan han åkte till Spanien och skulle ha med sig. Undrar om han åker naken nu…

Nåja, har ju hela helgen på mig att köra mitt tvättmaraton eller att leka med tvättmaskinen. Eller låta det vänta till en annan dag. Det gick förvånansvärt bra att jobba i går, förresten, men jag var väldigt disträ, trött och öm. Det känns i kroppen att den har två nya mediciner i systemet, och smärtan efter dagarna i Umeå sitter i nu också. Tur att det alldeles snart är helg, för jag tror inte att det kommer gå särskilt mycket bättre att jobba i dag heller.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/tvattmaraton/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 10, 2012 kl. 12:53
    • Svara

    Kan se rubrikerna framför mig: ”Naken svennebanan observerad i Spanien”… 😀

    1. Haha, eller kanske knallröd vid det här laget! :mrgreen: Det är tydligen värmebölja där ändå, så han lider nog inte.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.