Ugglorna i Umeå

På min shopping- och sightseeingtur i Umeå city (?) hittade jag lite roliga ugglor. Jag började inne på Lagerhaus, som var ett ovanligt stort och tomt sådant. Men de hade självklart lite mysiga saker ändå. Först såg jag ett par salt- och pepparströare, men de var sådär. De hade varit betydligt bättre med lite färg. Så här kommer en liten del av ugglorna i Umeå. Ganska bra utbud, faktiskt!

Salt och pepparströare som ser ut som ugglor. Ugglorna i Umeå

Sen hittade jag en liten äggklocka. Skitsöt! Inte för att jag behöver någon, för vilka ugnar har inte en inbyggd timer nuförtiden?

äggklocka som ser ut som en uggla. Ugglorna i Umeå

Sen gick jag vidare, och spanade lite på strumpor. Det fanns faktiskt en hel del roliga strumpor i småbutikerna häromkring, men eftersom det här inlägget är uggle-relaterat får ni självklart bara se de här. Den som är uppmärksam ser att de kommer från Monki.

Strumpor från Monki med ugglor. Ugglorna i Umeå
Riktigt coola! De fick inte följa med mig hem, eftersom jag ändå köpte strumpor häromdagen. Däremot hittade jag två klänningar där som ligger nerpackade i väskan nu. Brukar aldrig hitta något kul där i Stockholm, så jag blev väldigt glatt överraskad av utbudet. Så där ja, det var ugglorna i Umeå den här gången. Just ja, det fanns några ugglehalsband på smyckesaffären också, men det var så mycket folk där så jag struntade i det. Nu drar jag hem.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/ugglorna-i-umea/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Äggklockeugglan var allt bra söt du.
  Jag frågade min dEllen om hon upplevde det som att allt gick i en långsammare takt i Umeå – men näe, det tyckte inte hon. Kanske det har med att göra om man bor, eller bott, i Stora Staden för jag tycker också att det går långsamt både lite här och där.
  Och du….Välkommen hem och hoppas att du inte har allt för ont!

  1. Jättesöt! Jag tror att det är en vanesak, jag bryr mig mindre om det nu när jag varit här ofta!

 2. Fina prylar! Tack för upplysningen, inte visste jag att de var såna ruggugglor i Umeå!
  kramen!

  1. De har hakat på uggletrenden överallt – bra för mig! 🙂 Kram!

 3. Fina ugglor! De är våra favoritdjur! Går de att köpa?

  1. Det var några år sedan så jag vet inte om de finns kvar, det var på Lagerhaus tror jag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: