Uppfräschat rum

Jag fick ett nyrenoverat rum nästan högst upp på hotellet, det verkar som om jag har kommit upp mig lite här i världen. Jag blev väldigt förvånad när jag klev in, för jag gillade verkligen rummet! Ett helt uppfräschat rum, jämfört med de andra jag bott i, på samma hotell.

Hotellrum med grön inredning. Fått ett uppfräschat rum!

Hotellrumskonsten var inte alls varken irriterande eller särskilt ful. Lite intetsägande kanske, men färgen passade bra till den övriga inredningen, och man blir varken sur eller irriterad när man ser den. Inte som den här tavlan jag hade på rummet sist, eller den här Assar-liknande grejen gången innan.

Konst på hotellrum. Fått ett uppfräschat rum!

Jag vill förresten ha med mig stolarna hem, tack. Fina och sköna!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/uppfraschat-rum/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 8, 2012 kl. 12:21
    • Svara

    Du kanske har hamnat i en högre klass på hotellet nu när du har varit där – och återvänt! Kanske nån lek de kör där uppe. Välkommen hem till civilisationen snart! 😀

    1. Ja, mycket möjligt, jag skaffade medlemskort innan första besöket! Tack – jag längtar!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.