Utan planer men med många idéer

Helg, alltså. Har inga planer, och jag vet inte riktigt om jag orkar dra igång något heller. Om någon som en blixt från klar himmel skulle föreslå något i kväll skulle jag nog försöka hänga på. Om det är något jag gillar att göra, alltså, och inte typ gå på karaoke eller diskutera byggnadsvård. I går kväll åt jag riktigt gott förresten, kolla in det här!

Min middag, kantareller som jag stekte i smör, och jordgubbar till efterrätt. Utan planer men med många idéer.

Jag plockade varken kantarellerna eller jordgubbarna själv (eller jo, i lösvikt i mataffären) men tyckte att kombinationen var en fin sammanfattning av årets sommar. Regn men ändå ganska varmt. Dessutom har jag förstått att man får äta vad man vill när man är sjuk, och tänker jag ta fasta på! EDS är ju en sjukdom som inte går över, vilken tur! Jag får göra som jag vill jämt! Eller inte, för er som har lite problem med ironi.

Nä, men om jag skulle ta och göra något produktivt redan på förmiddagen kanske. Träna och betala lite räkningar. Fy fan, det blev en dyr månad. Bara all mat och mängden kaffe som krävdes för att hålla mig på benen i Umeå kostade en miljard, minst. Men å andra sidan kom jag ju på två finfina affärsidéer i går, ramarna och restaurangen. Tänk om jag bara lyckades genomföra planerna själv, då skulle jag bli stenrik. Men vem som helst är välkommen att utföra dem, så länge jag får några ramar och käka gratis. Som om

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/utan-planer-men-med-manga-ideer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.