Aggressivt ledig på stan

Åkte alltså till stan med älskaren R, han uttryckte sig att han var ”aggressivt ledig”, och ville bara göra sådant som han inte vanligtvis gjorde! Eftersom jag mådde så dåligt i morse, laddade jag med lite extra tramadol och lite extra smink. Det gjorde susen! Vi började med att äta lunch, och det blev ett test på Jensens Böfhus.

De serverar lunch-böfar för 49 spänn, då ingår potatis och sås. Billigare än en burgare. Har ätit där en gång tidigare, och köttet var riktigt bra, men resten billigt skit. Det var faktiskt ungefär likadant under lunchen, biffen var helt okej. I alla fall Rs biff. Vi beställde medium båda två, men min, till vänster, var helt ihjälstekt. Den var ändå hyfsat god, men när de frågar hur man vill ha köttet stekt förväntar jag mig att få det också. Vad de tjänar pengar på är måltidsdrycken, för vad sägs om 10 spänn för kranvatten, eller 35 spänn för en läsk gjord på koncentrat? Inte ok. Blev mätt i alla fall, för det var 180 gram kött.

Kött på Jensens Böfhus. Viss skillnad på två biffar som skulle vara likadana...

Vi gick omkring en liten stund, sen ville han äta igen. Tanken var från början att käka på fiskrestaurangen i Hötorgshallen, men när vi såg den där lunchbiffen ändrade vi oss. Men, enligt R, så utesluter det ena inte det andra, så vi gick dit också. En timme efter lunchen, och efter ett par varv i saluhallen, intog vi varsin sån här.

Toast Skagen och ett glas vitt vin på fiskrestaurangen i Hötorgshallen

Sjukt gott, älskar en god skagenröra! Efter det blev det lite shopping, men det får ni läsa mer om i morgon. Vi är nämligen oerhört upptagna just nu, ska precis dela på en flaska vin och spela spel. Vårt nya Monopol med kreditkort! Åhh, vilken bra dag, nu saknas det bara att jag vinner också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/aggressivt-ledig-pa-stan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.