Att växa fast

Ibland är man kvar på samma ställe så länge så att det känns det som om man har växt fast. På ett jobb, kanske, i området man bor i, eller i ett förhållande. Eller som i det här fallet, i en växt.

Att växa fast. Rolig bild på två stolar som växt fast i en klätterväxt.

Det här är två stolar som brukar stå på verandan på lantstället. De ställdes åt sidan vid den här väggen av klätterväxter av någon anledning, och två veckor senare satt de fast, hahaha! Den där grejen växer så himla fort. Varje år klipper vi ner den så mycket, att vi inte tror att den ska överleva, och varje år ser det ut så här i slutet av sommaren.

Om man sitter och solar där tillräckligt länge, kommer man väl inte loss sen. Den kanske går att använda som tortyrredskap, som den där snabbväxande bambun i Kina, som jag skrev om här. Nåja, det är lättare att klippa loss en stol, än att bryta upp från sitt liv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/att-vaxa-fast/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenseptember 13, 2012 kl. 18:26
  • Svara

  Ja du Klara, där hamnade du mitt i prick när det gäller mej. Jag skulle vilja bryta upp mitt liv, som det är just nu. Men hur gör man när man varken har energi eller kunskap om hur man ska bära sej åt… :/
  Kram/Monica

   • Klaraseptember 13, 2012 kl. 18:44
    Författare
   • Svara

   Oj, det var tråkigt att höra! Jag har brutit upp från flera saker, vänner, äktenskap och flyttat långt bort, och varenda gång har det varit läskigt. Jag har varit livrädd, men på något konstigt sätt har det blivit bättre så fort jag har gjort det.
   Men det är så mycket lättare med någon som håller en i handen, jag vet inte om jag hade orkat själv heller. Ett råd är att tala om det för dina riktiga vänner, kanske någon har ett äss i rockärmen vad gäller hjälp eller råd?
   Kram!

  • snawitzseptember 13, 2012 kl. 18:40
  • Svara

  Dom där stolarna ser inte bekväma ut.

  Jag har sagt till mig själv i många år att jag vill flytta, skaffa mig en egen stuga.

  Men har man ingen större inkomst är det inte så lätt att spara. och trots allt bor jag bra där jag bor

   • Klaraseptember 13, 2012 kl. 18:47
    Författare
   • Svara

   De är inte så sköna heller! 🙂 Nej, pengar är ett stort problem när man inte har några. Lantstället är inte mitt, men jag har turen att leva med den som äger stället. Vore jag helt solo hade jag inte haft… någonting. Men jag är också nöjd med hur jag bor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.