Bacon och film

Frukostbuffén på sportbaren intill hotellet var inte alls särskilt dum, faktiskt. Det fanns bacon, melon, pepparsalami, ägg och allt annat som gör en frukost till en bra frukost. Har sovit ganska dåligt, trots sömntabletter. Eller ja, jag har ju däckat, men i en säng som inte är så bra för min rygg. Det är inte alls kul att kliva upp då.

Efter smärtkliniken i går blev det lite shopping och promenerande, sen började det regna. Regnet höll i sig hela eftermiddagen, så vi hade ingen större lust att vara ute. Satt på hotellrummet en stund, vilade, skrev lite, åt godis och njöt av att ha en varm fot. Sen på kvällen gick vi iväg till bion för att se den där nya Batman-rullen, ”The dark knight rises”.

Film

Har ju aldrig varit någon Batman-fantast (förutom det här roliga klippet från filmen som kom 1966), så vi ändrade oss i sista sekunden. Det blev ”Bourne Legacy” i stället. Kan i alla fall meddela att jag inte tyckte att den var värd 110 spänn, och med alla trailers innan var den för lång för att behålla min uppmärksamhet. Dessutom gör det skitont att sitta så länge, även om jag reser på mig och går runt lite då och då. Njae, tacka vet jag ”QI” och ”Little Britain”.

Efter filmen hade effekten av blockaden, min varma fot, helt gått över. Utstrålningen i benet var kvar, och jag var fortfarande väldigt öm i ryggen efter misshandeln. Jag har ingen aning om vad de ska göra i dag. Det kanske är lika bra, så jag slipper oroa mig…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/bacon-och-batman/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.