Blåslagen

Älskaren R kom hem från jobbet med blåmärken över hela underarmarna. Alltså, han hade inte fått dem jobbet, men de hade magiskt dykt upp under dagen. Kvällen innan hade han varit och tränat Krav maga, vilket en aning förenklat kan beskrivas som kampsport. När man håller upp och parerar slag med armarna, ja, då kan det tydligen se ut så här. Helt blåslagen!

Blåmärken på underarmarna efter krav maga-träning. Blåslagen!

De är bara en dag gamla, men skiftar i allt från gult till lila, och så ett par bulor också, haha! Stackarn, men han tycker att det är skitkul träning, och jag är avis för att jag inte kan prova. just Krav maga har jag önskat att jag kunde lära mig, länge.

Han visar mig lite grejer ibland när vi är på gymmet, men jag kan inte slå mer än några minuter förrän alla leder från handen upp till axeln strejkar. Nån gång skulle jag knäa mot honom (han höll en mits, en sån där stor vadderad kudde, ungefär), och det tog väl kanske två minuter tills jag gick av på mitten. Är det inte den man slår som ska få ont!? Knasigt. Men roligt är det (förutom att man blir blåslagen), och det är stenhård träning. Två minuter är asjobbigt. Han klär bättre i blåmärken än jag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/blaslagen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.