Boris Jelzin på tetra

Kalas i går kväll, alltså. Dricka bubbel, prata ikapp med varandra, käka texmex, skratta… Hade skitkul med ett fantastiskt sällskap! Var hos älskaren Rs kollega med sambo, som hade fixat en riktigt trevlig kväll. De var och hälsade på oss på lantstället förra sommaren, och jag hoppas verkligen inte att det dröjer ett helt år tills vi ses nästa gång!

Tänker inte gå in närmare i detalj kring det, utan nu handlar det om en box. Alla är väl vana vid vin i bag-in-box nu för tiden, men vodka? Den här har varit vida omtalad länge, Boris Jelzin (ja, det stavades så) vodka i tetra! Från Frankrike, faktiskt. Den luktade gammal strumpa.

Boris Jelzin vodka i bag-in-box, 3 liter

På boxen stod det ett par drinkrecept, det var ”Le Pilly Pilly” (?) som innehöll 4 cl vodka, 1/2 tesked svartpeppar och några stänk tabasco. Vafan? Haha! Pepparn måste ju lägga sig som en hinna ovanpå!? Det lät sjukt äckligt! Ett annat var ”Le Rock and Troll”. Ja, troll. Det var vodka, tequila och en tredje ingrediens som jag har glömt, och receptet finns ju inte att hitta någonstans på nätet… Intressanta drinkar de kör med i det där riket av franker.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/boris-jelzin-pa-tetra/

2 kommentarer

  1. Men hur i helsike kan dom få vodka att lukta strumpa? Och hu så äckliga recept! Bläää!
    Nä tacka vet jag en GT! Fast det är ju inte vodka i den förstås….

    1. Vidrigt! Men roligt med en treliters-box, haha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: