Datorfix

Nu har älskaren R som sagt köpt och skruvat in en ny hårddisk i min dator, och häromdagen installerade han operativsystem och mjukvara. Som tur var följde det med när jag köpte den (för två år sedan), och de funkade utmärkt. XP, men det duger väl åt mig. Det är en jäkla massa jobb med att installera saker och fixa i ordning alla tillägg och bokmärken (över 100 stycken, suck), och det går alldeles för långsamt.

Det vill säga, jag har inte tillräckligt tålamod. Saker ska fungera på en gång, tekniska saker är inte min grej. Jag har faktiskt ingen aning om vad till exempel tredjepartskakor innebär rent tekniskt, men jag vet att de krävs för att vissa saker ska funka. Att dessutom lägga in alla servrar, IMAP och POP och lösenord till alla e-postadresser i Windows Live Mail gör mig tokig.

Och så vidare. Men i dagsläget har jag i alla fall två fungerande datorer. Ingen av dem är särskilt bra, men den ena kan i alla fall bli. Allt det här uppslukar min dyrbara tid!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/datorfix/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.