En komplimang!

Fru Hatt, som jag träffade i går, skrev så fint om vårt möte i går kväll. Såna här härliga komplimanger räcker länge, och jag är tacksam för att vi kom så väl överens!

Klara är rolig , smart och så där rådjursvacker. Som ett kinderägg.

Haha! Jag älskar kinderägg! Och så måste jag visa det här för älskaren R, bara så att han förstår vilket fantastiskt kap han har gjort, och att jag är det absolut bästa han kan få*. Han borde komma hem i dag någon gång, han åkte till lantstället i går för att lämna den gamla fula Billy-hyllan som blev över när vi möblerade om, tömma frysen och dra upp en båt. Så förhoppningsvis händer det något i eftermiddag eller i kväll, kanske träning eller bara häng och folk-gluttande över en kopp kaffe.

En kopp kaffe och en kompimang

Det blev ganska sent i går kväll, jag är dålig på att gå och lägga mig när jag är ensam, och så hade jag käkat ganska mycket smärtstillande. Jag blir inte direkt sömnig av dem, så jag halvdvalade lite med konstiga drömmar i natt. Drömmar om rockstjärnor och ett tåg. Trött, men ganska glad trots allt kaos runt omkring. Tack, Fru Hatt!

*Läses med viss ironi.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/en-komplimang/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenseptember 29, 2012 kl. 11:06
  • Svara

  Härligt med människor som Fru Hatt. Jag håller med henne, med det du skriver, men jag vet inte vad kinderägg är. Kan du berätta?
  Ha en härlig dag!

   • Klaraseptember 29, 2012 kl. 11:12
    Författare
   • Svara

   Tack detsamma! Det är ett litet ihåligt chokladägg (med världens godaste choklad!) som innehåller en liten plastburk med en leksak man själv får bygga ihop. Poppis bland de små, både godis och leksak i ett!

    • Monica/handbrutenseptember 29, 2012 kl. 11:41
    • Svara

    Jaha, då vet jag en sak till i mitt liv. Har aldrig sett några sådana ägg. Men choklad är gott! 🙂

     • Klaraseptember 29, 2012 kl. 11:57
      Författare
     • Svara

     Väldigt gott!

  • Tatianaseptember 29, 2012 kl. 11:34
  • Svara

  Det kom från djupet av mitt hjärta ! Jag är inte så fjäskig av mig så jag menar det verkligen 🙂

  Och som du skrev..det var så skönt med någon som gick lika långsamt som jag, någon som vet hur det är att ha smärtor 24/7 och ändå orkar fortsätta att ta vara på varje dag och inte vara sin sjukdom utan leva i den. Och vara fab så klart 🙂
  KRAM!

   • Klaraseptember 29, 2012 kl. 11:58
    Författare
   • Svara

   Jag vet, och det är det som är så härligt! Sjukt fab! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.