En likasinnad och shopping!

Vilken bra dag det blev! Tog det lugnt på förmiddagen och gjorde mig lite extra snygg, eftersom jag skulle in till stan och möta en likasinnad. Precis när jag gått hemifrån (tog tunnelbanan in) började det regna lite, så direkt trevligt var det inte ute. Mötte fina Fru Hatt utanför Åhléns, och vi hade hemskt roligt! Först fikade vi på Hurtigs, och hade massor att prata om. Klickade på en gång, fast det visste vi nästan innan. Hon var bara så enkel att hänga med, skön, rak och rolig.

Sen promenerade vi litegrann, sakta och inte så långt. Skönt att gå med någon som har samma tempo som jag! Vi kikade lite på roliga saker, och på ovanliga kläder. Fru Hatt köpte ett litet diadem med djävulshorn och svart spets, och jag hittade den här. Klänning för de vågade, men jag kör definitivt med strumpbyxor eller kjol till. Den är hur mycket jag som helst!

Svart klänning (eller topp) med snörning på sidorna, bak och halterneck. Shopping med en likasinnad

Sedan strosade vi runt lite bland smink, böcker och överdrivna bordsdukningar på Åhléns, och tyckte lika om det allra mesta. Vi kunde nästan fylla i varandras meningar, haha! Så skönt med en likasinnad, när allt bara funkar direkt från början! Det blir definitivt fler träffar, när vi orkar och kan. Nu i kväll är jag ensam hemma, och har mat kvar från i går kväll (hummern), så jag slipper laga något. Skönt. Tror jag ska spela ett spel på datorn, som inte har fungerat sedan i februari, läsa lite och dricka en balja te. Det är väl bara skit på TV, som vanligt. Vad ska du göra i kväll?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/en-likasinnad-och-shopping/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja-a du, mitt liv är fyllt av spänning….näe, jag jobbar till 22 och efter det ska jag umgås med dom jag älskar mest!
  Ha en trevlig fredagskväll!

  1. Det låter ju… Jobbigt! 🙂 Är det tänkt att man ska hålla sig vaken och umgås så sent!?

   1. Jepp! Ibland finns det massor att göra nämligen, det kan t o m bli ändå senare….
    Ha en finfin lördag!

    1. Tack detsamma!

  • monicasch on september 28, 2012 at 23:59
  • Svara

  Vilken häftig klänning. Och så praktiskt med snörningen. Jag menar ibland äter man ju för mycket… och så kan man drabbas av magsjuka…

  1. Väldigt praktiskt! Det var snörning bak också, så jag kan bara ha den på mig när jag får hjälp att knyta! 😀

 2. Det var en fab dag. Vi borde skriva manualer för hur allt EGENTLIGEN ska vara 🙂
  Kram

  1. Ja, det tycker jag också! Så mycket enklare livet skulle vara då!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: