Full rulle på jobbet

Det blev full rulle på jobbet i dag! För er som missade det, så blev jag inringd för extrajobb två dagar, eftersom all ordinarie personal är borta. Vi fick allting gjort, utan några missöden. Det enda som strulade var hämtningen av post, personalen i receptionen brukar sköta det, men det var ingen där! Och i posten låg något jag behövde, så det blev lite samtal och sedan med nyckel i hand en promenad till postfacket på andra sidan kvarteret. Fick lära mig något nytt, haha!

Bokade ingen taxi hem, eftersom jag var tvungen att handla mat. En viss herre åt upp den sista yoghurten innan jag klivit upp, och det fanns varken bröd eller mjölk. Tog ett par äpplen jag pallade av grannen i helgen, och var hungrig hela förmiddagen… Ett ärende till Apoteket behövdes också, det blev dyrt. Var skittrött när jag kom hem, och gjorde inte mer än att ligga i soffan.

Äpplen, frukt

Nu väntar tydligen eventuellt gymmet. Inte för att jag tror det, med tanke på att älskaren R var helt paj efter kampsportsträningen i går kväll, och jag är trött och slut. Full rulle för alla. Men det kanske piggar upp att göra något i alla fall. Jobb i morgon också, kul att få en chans att peka med hela handen! Förresten, hur ska man klä sig när det är fem grader på morgonen, och 18 och strålande sol när man åker hem?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/full-rulle-pa-jobbet/

2 kommentarer

  • Christinaseptember 13, 2012 kl. 22:42
  • Svara

  Samma problem har jag med kläder, tur att det inte är mössdags än 🙂 ….jag har också problemet kall morgon och så är det nästan sommar när jag i rask takt ska strutta runt på eftermiddagen. Har kommit hem rejält svettig ett par dagar nu….fast man ska väl inte klag på värmen dåra’….

   • Klaraseptember 13, 2012 kl. 22:48
    Författare
   • Svara

   Nä, man ska inte det! 🙂 Kör lager på lager på lager, men det blir så mycket att släpa på!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.