Full rulle

Jag är sjukt trött! Min syster kom hit med sin dotter på förmiddagen, och det var full rulle i stort sett hela tiden. Först var det presentutdelning, för hon hade pysslat ihop de här fina halsbanden till oss. Älskaren R fick det vänstra (för killar ska minsann ha halsband också), för det hade tydligen killfärger. Bra att veta! Mitt är med gröna och blå pärlor, vilket matchade utmärkt till min gröna tröja.

Halsband som min systerdotter gjort av pärlor

Sen åt vi lunch, och vi bakade en äppelpaj tillsammans. Paj brukar ju slå högt, men det enda som verkligen var riktigt roligt var att ge katterna mat, och framför allt godis! Pajen var inte alls intressant i jämförelse. Hon ville gå och lägga ut kattgodis lite överallt, och sen ville hon mata dem direkt ur handen, sen ville hon plocka upp godiset och lägga det i leksaksbollen, så att de kunde leka fram det. Sen upprepades hela proceduren kanske 30 gånger.

Någon gång på eftermiddagen fick hon akut trötthet (och jag också!), så då blev det tårar och hemåkning. Det var tänkt att vi skulle gymma, men när man är så trött att det rycker i flera muskler i ansiktet, och allt jag gör är att gäspa, då är det inte kul. Jag är inte trött för att jag sover för lite, utan för att det gör väldigt ont. Annars hade jag gladeligen åkt dit, och förmodligen blivit piggare av att träna också. En promenad blev det i alla fall. Nu måste jag ladda inför hemskheter i morgon, på återhörande.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/full-rulle/

2 kommentarer

    • Jessica pH-dietenseptember 30, 2012 kl. 22:36
    • Svara

    Gilla verkligen halsbanden! Ett modeöga där! 🙂

    1. Verkligen, kan bli något om 15 år!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.