Har ett kontor!

Det är på plats! Mitt väldigt praktiska datorbord, som kanske inte är så hemskt snyggt, men som gott och väl får plats, och har skapat enormt mycket mer förvaring i hyllan bredvid. Äntligen har jag ett riktigt kontor hemma, nästan tre år sedan jag hade ett sist! Jag är i alla fall nöjd, och ju mer saker som kom på plats, desto mindre motvillig blev älskaren R. Han hjälpte till och med till betydligt mer än jag trott! Det ska självklart in lite mer böcker och saker i hyllan, men det blir senare. Vad tycks?

Mitt lilla kontor i hörnet hemma

Nu gäller det bara att fixa lite jobb jag kan utföra hemifrån också, så jag får mer användning för det än att bara sitta och skriva och slösurfa… Men jag tycker att det är viktigt att ha separata områden för olika saker hemma. En del bryr sig inte, men för mig känns det bättre att dela upp ytorna. Har invigt platsen med att skriva det här, det känns bra. Ska bara inhandla ett golvskydd, så är det klart på riktigt. Äntligen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/har-ett-kontor/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaseptember 16, 2012 kl. 09:33
  • Svara

  Inta alls pjåkigt och det verkar väldigt funktionellt!
  Jag vill också ha avgränsade ytor och det har vi här utom att bibliotek, ’matsal’ och salong går lite i varandra.
  Kram och en skön söndag önskar jag dig!

   • Klaraseptember 16, 2012 kl. 09:54
    Författare
   • Svara

   Precis, och det kostade ingenting att fixa till! 🙂 Tack detsamma!

  • monicaschseptember 16, 2012 kl. 12:20
  • Svara

  Compact contor. Smart och snyggt.

   • Klaraseptember 16, 2012 kl. 12:26
    Författare
   • Svara

   Passar mig perfekt!

  • Tofflanseptember 16, 2012 kl. 14:02
  • Svara

  Håller med om att det ska finnas separata områden för olika saker hemma!
  Ditt kontor är jättefint, ju! 😀

   • Klaraseptember 16, 2012 kl. 16:22
    Författare
   • Svara

   Tack! Jag är helnöjd!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.