Irriterad över småsaker

Jag insåg framåt kvällen i går, att jag faktiskt blev ganska irriterad över det där med att mina prylar inte är lika prioriterade som älskaren Rs prylar. Det är jag som är hemma hela dagarna, och han bryr sig inte nämnvärt om trivselfaktorn och vikten av att ha separata områden för olika saker hemma. För mig är det viktigt, jag hatar att behöva sova i samma rum som jag äter, jobbar och tittar på TV.

Dessutom refererar han ofta till mina prylar som fula, skräp från Ikea, eller på annat sätt tydligt visar sitt missnöje. Inte för att han själv har något som är bättre eller snyggare, så jag förstår inte riktigt problemet. Hur som helst, bordet ska hit, det har jag bestämt.

Och inte för att det är något att bli sur över egentligen heller – det är bara saker, och kanske är det min ovilja till att sitta hemma, och oro över framtiden som gör att jag ens bryr mig. Jag har ju klarat mig alldeles utmärkt tidigare, och det går ingen nöd på mig. Jag var liksom inte särskilt irriterad på honom, bara på grejen i sig.

Måndag, alltså. Vi får se vad som händer, eventuellt åker jag till stan och lunchar, glor på folk, fönstershoppar eller bara promenerar. Jag saknar människor. Inte för att jag orkar göra så mycket, men det är alltid kul att hänga med någon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/irriterad-over-smasaker/

2 kommentarer

  • Monica/handbrutenseptember 10, 2012 kl. 10:43
  • Svara

  Hej Klara!
  Jag skulle bli galen om jag inte fick som jag ville, som i ditt fall med bordet. Speciellt, som du skriver, att det är du som är hemma om dagarna. Men det är tur att någon har sunt förnuft, för det behövs ibland…
  Solen skiner idag med och varmt, redan 20 grader. Hoppas ditt fönstershoppande blir positivt.

   • Klaraseptember 10, 2012 kl. 11:12
    Författare
   • Svara

   Hej! Ja, ibland pyr det ut lite irritation runt omkring mig! 🙂 Jag vet ju att det bara är en tidsfråga innan han har tid och möjlighet att köra hit bordet, och det är faktiskt alltid han som bär, kör och flyttar… Tålamodet när jag vill göra något är kort, det ska helst ske NYSS! 😀
   Det verkar bli en härlig dag här också, tack och kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.