Jag, farsan och suggan

Här kommer något ovanligt, nämligen en bild på mig och en familjemedlem! Jag räknar älskaren R som familj, men han vägrar alltid att visa ansiktet. Här har jag ändå lurat i min kära pappa att vara med på bild! Tänk om någon skulle känna igen honom efter det här, det vore roligt. Han är ju liksom inte som vem som helst man ser på stan!

Arga Klara och pappa. Visst är vi lika, förutom kanske det stora vita skägget?

Min pappa är väldigt lik mig på många sätt och vis, utom just till utseendet. Mitt skägg är inte lika vitt och tätt… Hur som helst, min pappa har i alla år drömt om en tavla. Han har i sitt huvud en specifik bild på en fet gris på en bondgård, som diar ett gäng kultingar. Enligt morsan har han pratat om att han vill ha en sån tavla till och från i 35 år, men aldrig hittat någon. Nu när jag har börjat måla lite, finns ju alternativet att jag målar bilden åt honom, så jag bad honom rita upp layouten som den ser ut i hans huvud. Tilläggas bör att han inte hade så bra betyg i bild, men i linjalritning hade han A.

Pappas ritning över en tavla föreställande en fet gris med kultingar.

Hahaha! Suggan har jävligt långt tryne, och det där som ser ut som bowlingkäglor är alltså (enligt honom själv) ”pattar” och ”kultingar”. I bakgrunden ska det helst vara, men inte helt nödvändigtvis, en ”bonngård” och en ”göd-selstack”. Huvudsaken är att grisen och kultingarna är feta och välmående. Helst ska målningen vara i A3-format, men det är inte avgörande. Så, innan, och om, jag börjar måla på en sådan, finns det någon av mina kära läsare som någonsin har sett en tavla föreställande en fet sugga? Alla tips mottages tacksamt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/jag-farsan-och-suggan/

2 kommentarer

  • Tofflanseptember 23, 2012 kl. 18:54
  • Svara

  Å vilken gullig och rolig pappa du har! Min var också så där fläng med roliga teckningar. Linjalritning var han inte så bra på, däremot, men han var billig i drift.

   • Klaraseptember 23, 2012 kl. 19:06
    Författare
   • Svara

   Haha, ja han är både gullig och rolig! Och smart, om han skulle beskriva sig själv. :-)Fläng var rätt ord!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.