Jobbar och står i!

Ahh! I kväll blir det definitivt en sömntablett, för i morgon och på fredag ska jag jobba! Jag blev inringd till Läkare Utan Gränser för extrajobb två dagar, när resten av personalen är på teambuilding, eller vad det nu var. Vuxna människor som leker och myser, kanske. Sånt jag är glad att slippa, men som jag inser att andra kan tycka om. Det kommer tydligen ett gäng volontärer i alla fall, så att telefonerna kan vara öppna. Bra.

Volontär

Har lyckats boka in en himla massa roliga saker på helger en månad framöver. Det är middagar, smörgåsbord, luncher och fikadejter. Den här helgen är fullproppad med kul saker och möten med folk jag inte träffar så ofta. Jag hoppas verkligen att jag orkar, för jag vill så gärna hänga med på allt. Annars skjuts det bara upp – som en del saker har gjorts, gång på gång. Men det är liksom inte så att jag vill få det överstökat, jag vill göra det och njuta av det. Bästa M ringde också, och jag var tvungen att säga nej till honom! Inte bra. Fem dagar i veckan klagar jag på att jag inte har något att göra, sen blir det för mycket på helgerna. Det är fan aldrig lagom, eller bra.

I eftermiddag händer inte ett dugg, och det är jag glad för. En promenad kanske, måste röra på fläsket. Det kanske piggar upp mig lite, i alla fall. Älskaren R tränar i och för sig kampsport i kväll, man kanske skulle pallra sig dit och titta. Jag vill ju så gärna prova också, men jag skulle nog dö, på riktigt. Inget skämt. Vissa dagar kan ju minsta ryck eller vridning göra så att det känns som om jag ska svimma av smärta, så jag håller mig vid sidan av. Om jag orkar följa med

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/jobbar-och-star-i/

2 kommentarer

  • Tofflanseptember 12, 2012 kl. 20:00
  • Svara

  Håller med! Det blir fan aldrig lagom… Jag vill och vill, men orkar inte…

   • Klaraseptember 12, 2012 kl. 20:07
    Författare
   • Svara

   Precis! Blarg…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.