Kalv och kontor

Dagen har varit alldeles förträfflig! Vi åt frukost i en timme, och sen styrketränade vi utomhus. Skönt, ont, roligt. Hunden ville vara med och leka precis hela tiden, så det blev lite avbrott, och inte direkt någon pulshöjning. Men kul var det, och säkert nyttigt också! Älskaren R städade ur bilen, och grejade med sin hoj, och jag tittade på när alla jobbade.

Tog en promenad ner till kohagen och såg en alldeles färsk, nyproducerad kalv också! Den låg mest ner, och verkade väldigt vinglig på benen när den försökte stå upp. Det är vad jag kallar action på lantstället… Det är ofta alldeles färska kalvar där på somrarna, och sen förvandlas de snabbt till nyfikna små vildar.

Ko och kalv

Solen försvann på eftermiddagen, så vi började packa oss hem ganska tidigt. Skulle ta hem mitt datorbord som har stått inklämt i ett litet rum i stugan, för det har jag mer användning för hemma.

R tycker att det är skitfult, men det är oerhört praktiskt, och jag tycker inte att det är så hemskt. Riktigt snyggt i jämförelse med hans kassaskåp i alla fall! Jag brukar säga det om saker jag vill ha hemma – “Så länge du har ett kassaskåp kan väl jag få ha -fyll i valfri pryl-?” Måste flytta hela bokhyllan för att skapa plats längs en vägg, och därmed plocka ur alla böcker för att lyckas med det. Men jag har ju tid på mig i alla fall, och det är inte jag som flyttar bokhyllan. Hur som helst, det fick inte plats i bilen (konstigt, för en motorcykel och massor med utrustning fick plats, det var väl viktigare). Det här skulle kunna bli en följetong, vi får se hur det utvecklar sig…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/kalv-och-kontor/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karroseptember 9, 2012 kl. 19:59
  • Svara

  Hej fin blogg!!! Du verkar stark trots dina ryggproblem, det beundras! Jag har själv en skadad rygg och det är inte lätt att vara stark alla gånger! Har du opererat ryggen? Själv har jag haft diskbråck för länge sen men nu är det slitna diskar etc som krååååånglar! Tack för bra blogg, kram Karolina

  1. Tack snälla Karolina! Det är liksom bara att tuffa vidare, fast ofta är det skitjobbigt. 🙁 Jag har opererat ett diskbråck som blev akut, men det är flera andra diskar som inte är som de ska heller. Och så EDS. Man blir trött, arg, sur… Ja, lite allmänt jobbig ibland! 🙂
   Dina fina ord gjorde mig riktigt glad, kram tillbaka!

  • Karroseptember 10, 2012 kl. 19:18
  • Svara

  Ja som du säger, det är bara att tuffa vidare! Jag har mentalt börjat klara av smärtan bättre nu, tror jag, men jag tycker det är jobbigt att ha en skada som inte syns, känner mig som en bitterf…a ibland! Är du bra på att hantera det? Nä nu tuffar vi vidare, ska nog gå och ta lite medikament! Trevlig kväll!

   • Klaraseptember 10, 2012 kl. 19:28
    Författare
   • Svara

   Det går i perioder, ibland är jag väldigt deppig och ledsen över det, andra gånger känns det helt okej. Men det vore helt klart enklare att ha ett funktionshinder som syntes! Ibland tar jag kryckorna eller rullstolen bara för att folk ska flytta på sig lite extra, trots att jag inte alltid behöver hjälpmedel. 😀 (Och så är det kul att köra på folk!) Kram!

 1. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

   • Klaraseptember 14, 2012 kl. 21:34
    Författare
   • Svara

   Hi! I just use Akismet (part of Jetpack, I think) for spam, and it works great. I get almost no spam, and the ones I do get are usually blocked.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.