Knoppar och idioter brister ut

En av alla knoppar på  liljorna jag fick sista dagen på jobbet slog ut i söndags kväll innan vi åkte. Jag hoppas verkligen att de överlever, för de har växt som tusan och lär väl ha slagit ut en i taget nu. Eller snart. De dricker ganska mycket vatten också, och om de inte själva går och tar lite ur kranen finns det en risk för att det inte räcker. Jag hoppas att de orkar leva och må bra i morgon, tills jag kommer hem.

Vit lilja. En har slagit ut nu, och många andra knoppar borde börja när som helst.

Nu blir det hotellfrukost, men antagligen inte lika bra som den vanliga. Hotellet har ingen restaurang, så frullen serveras på sportbaren som ligger vägg i vägg… Vi får väl se vad det blir av det. Mätt lär jag ju bli i alla fall. Man knoppar inget vidare här, förresten.

Förresten, i går köpte jag ett kort och ett frimärke på turistbyrån här i Umeå. Hade inga kontanter på mig, så jag sa att jag skulle betala med kort. Då sa mannen i kassan: ”Jaha, då går vi back”. Öhh, jaha, och hur ska jag relatera till det? Vad ska jag göra åt det, vad har det ens med mig att göra? Det är väl inte mitt problem eller fel att det är en avgift vid kortköp? Och när han sa det, tänkte han på att det är dyrt med kontanthantering också, och att man oftast slipper differenser i kassan med kort? Idiotiskt att utbrista såna saker till en kund. Sälj inte saker ni går back på då, eller ta bara emot kontanter. For the record tänker jag aldrig köpa något där igen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/knoppar-och-idioter-brister-ut/

2 kommentarer

    • Tofflanseptember 4, 2012 kl. 15:35
    • Svara

    Jaha, ville han inte ha några kunder, eller?

    1. Verkar inte så. Jag tror för övrigt att en hel hylla proppfull med skitfula vykort är en sämre deal, än att låta kunderna betala med kort.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.