Kontor, del två

Jo, historien om datorbordet fortsatte alltså i dag! I natt någon gång kom älskaren R hem med mitt skrivbord som har stått på lantstället. Motvilligt, men han gjorde det! Jag har försökt tvinga hit det ett tag, och nu på förmiddagen försökte jag hjälpa till att få ihop det också. Vi skulle ändå städa, så varför inte? Det innebar även att tömma bokhyllan, flytta den en bit och ställa tillbaka alla böcker. Passade på att ge några hintar om att Rs saker, som har stått där orörda i två år, kanske inte behövs just där…

Det är lite jobb kvar, för jag får nog göra lite i taget vartefter jag orkar. Eftersom R tycker att bordet är så fult, får jag fixa med belysning och sånt själv. Jag vet att jag har en spotlight till det någonstans i vindsförrådet… Han var väldigt skeptisk till hur jag ville ha det, men efter att han insåg att det skulle rymmas dubbelt så mycket böcker och saker i bokhyllan (som är lika djup som bred, och öppen på båda sidor), så var han inte lika gnällig. Jag ser en hel värld av möjligheter vad gäller förvaring!

Böcker

Alla böcker ska tillbaka i hyllan, sladdar och belysning ska ordnas, så det är en hel del kvar. Och det hinner eller orkar jag inte med i dag. Men jag är hoppfull, för nu kan han väl inte ändra sig?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/kontor-del-tva/

2 kommentarer

  • Tofflanseptember 15, 2012 kl. 14:04
  • Svara

  Håller på med möbelflytt och skit också. Känns nästan som jag ska flytta… Det ekar hemma…

   • Klaraseptember 15, 2012 kl. 17:40
    Författare
   • Svara

   Usch, jobbigt! Önskar jag kunde låna ut R!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.