Ledig? Ja, alltså upptagen!

Det blev ingen lunch på stan i dag, vännen skulle på jobbintervju! Sånt går före allt annat, och jag hoppas att det gick bra för henne. Stannade hemma i stället, och insåg framåt lunch att jag hade fått det väldigt körigt också, om jag hade åkt iväg. Det var helt enkelt jävligt mycket att göra innan halvfyra, då jag hade en taxi bokad söderut. Mot lantstället! Kan inte åka hela vägen med taxi, men till älskaren Rs jobb går det bra.

Det var disk som skulle diskas, blommor (från jobbet) som skulle kastas ut, pollen från samma blommor som skulle skrubbas bort, händer gula av pollen från blommor som skulle tvättas, torktumlaren skulle tömmas, kläder skulle vikas… Ja, ni förstår. Lägg därtill ett möte med en granne från lägenheten ovanför som hade tappat en skruvmejsel på min balkong, packning av saker att ha med till lantstället, och lite städning.

Var helt slut och höll på att somna i bilen! Men det var liksom inte bara vila sen, för mat skulle handlas och allt bäras hem. Puh. Nu har vi fått lite mat i oss i alla fall (färdiglagad och snodd av svärisarna), och resten av kvällen tänker jag nog inte göra ett dugg. R lär väl gå omkring och pyssla med lite av varje, som vanligt. Han blir rastlös av att inte göra något på en hel dag, och så har jag också varit. Men ju längre tid jag har haft ont, desto mer har jag fått acceptera och vänja mig vid rastlösheten. Det är skitjobbigt med helg!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/ledig-ja-alltsa-upptagen/

2 kommentarer

  1. Hoppas din helg blir okej.
    Hur går det med måleriet? Har det blivit något nytt mästerverk?
    Kram

    1. Det blir den säkert! Det har blivit ett par skisser, men inget färdigt. Har sakerna med mig, ifall jag får tråkigt och har en stund över! 🙂 Kram!!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: