Mat och luddig hjärna

Klar för dagen på smärtkliniken, men mer om det sen. Eller i morgon. Jag måste processa lite och känna efter, just nu vill jag bara dö en liten smula, och jag är väldigt luddig i huvudet. Dessutom har jag annat att berätta. I går kväll efter middagen tog vi en promenad och satte oss på ett café en timme eller så. När vi gick tillbaka, samma väg, hade en massa turnerande restaurangstånd monterats upp på huvudgatan, och det låg lökar, oliver och tältdelar lite överallt. Det är alltså någon form av utländsk matfestival (antar jag) på gång, och med tanke på trängseln och mängden folk där, skulle man kunna tro att de aldrig har smakat något sådant förut.

Gröna oliver. Om mat och luddig hjärna.Vi tänkte sätta oss på biografen i dag, och spendera tre timmar på den där Batman-rullen. Inte för att jag är ett enda jävla dugg sugen på att se den, utan för att vi inte har något annat att göra, och det var det enda för vuxna (som är i närheten av okej) som erbjöds. Riktigt dåligt med film nu.Hur som helst, jag har skitont och är inte så lite luddig av alla smärtstillande, så jag lär ju sitta där och le och inte fatta någonting alls ändå. Jag kommer med allra största sannolikhet inte veta vad den handlar om, efter att jag har sett den…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/mat-och-luddig-hjarna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.