Min nya möbel

Här är den på plats, möbeln vi fick av mina föräldrar. Jag kan inte komma på vad de kallas, en skänk kanske? Den är lika hög som jag, med skåp längst ner och ett par lådor under hyllorna. Helt klart tjusigare än den lilla svarta Expedit-hyllan från Ikea som stod där tidigare, men nu är inredningen här hemma minst sagt spretig. 60-talsgrejer blandat med moderna saker från stora möbelvaruhus, i flera olika serier.

Möbler. Hylla med skåp, lådor och utdragbart bord.

Det är oklart vad jag ska fylla hyllorna med. Det blir nog foton, skulle jag tro, eftersom de aldrig kommer upp på väggen. Lite filmer och sånt också, kanske. Katterna verkar gilla att ligga där redan, så jag kanske inte ens får ha den nedersta hyllan för mig själv. Skönt att den äntligen är här, i alla fall. Men vad kallas en sån här möbel, någon som vet?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/min-nya-mobel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.