Musmattor och irritation

Ja, gårdagen alltså! Träffade bästa M på eftermiddagen och då blev det genast lite bättre för mig. Jag hade ju varit så jäkla sur innan, men det smittade av sig på älskaren R så fort vi gick in på H&M. Det var skitmycket folk där inne, och är det något R hatar så är det trängsel och störiga, knuffandes människor. Skulle byta min trasiga tröja, och det var klart på en minut.

När jag var klar hade vi tappat bort R, så vi gick ut och väntade. När vi väl fått tag på honom och berättat vart vi var, då var han sur. Sen in på Åhléns och gå ett varv på herravdelningen. M och jag strosade, R galopperade två varv. Sen blev det matdags, så vi testade någon sorts finare burgare i Mood-gallerian. De var inget vidare, eller så var det bara för att jag hade käkat en massa värktabletter. Det var i alla fall svårt att få i sig den. Sen skildes vi åt, för R träffade en till kompis.

Jag och M strosade på NK, och jag kollade på vackra musmattor som ser ut som små persiska mattor. Förr i tiden fick man ju alltid en reklam-musmatta, men jag har ingen, och jag har inte fått någon på säkert 10 år. Med laptopens intåg minskade väl behovet, men nu vill jag faktiskt ha en till mitt kontor. Hur som helst, de var ganska dyra, så jag måste fundera på saken. Sen blev vi utslängda (de stängde) och vi satte oss på ett fik och pratade goja i ett par timmar.

Kaffe

Förundrades över en karl som kom fram till fönstret och vinkade som fasen till mig utifrån. Visst, jag gestikulerade när jag pratade med M, så det kanske såg ut som om jag vinkade, men jag tittade ju inte ens ut när jag gjorde det. Folk är konstiga, men jag vinkade glatt tillbaka. Nu kommer syrran snart hit med sin dotter, vi ska leka, äta lunch, klappa katter och kanske baka en paj tillsammans. Sen är det måndag, sista veckan innan mitt liv eventuellt tar slut i nio månader.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/musmattor-och-irritation/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Jag håller tummarna för dig vännen !
    Kram

    1. Tack, kan behövas! Ska försöka ringa och höra mig för i morgon.

  2. F*n, vi ska snart rekrytera ekonom (pensionsavgång i vår), men du kan ju inte pendla hit…

    Var rädd om dig!

    1. Nix 🙁 Lär ju inte få något jobb ändå!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: