Ny leksak

Ny leksak till luddskallarna! En boll med en liten spiral i, som gör det lite svårare att få ut godisbitarna. Det räcker inte längre att bara sitta ner och putta på den med tassen (som med den förra), för att få ut något. Nu måste man jobba, och det är tydligen väldigt roligt – och frustrerande. Utgångshålet är justerbart, och det gäller att hitta rätt för just sin katt.

Kattleksak, en boll med en spiral i och justerbar öppning för kattgodis.

För stort är tråkigt, och för litet är också tråkigt! Han ledsnar när han inte får ut någonting alls, men det verkar räcka med att få ut en var tionde minut för att vara nöjd. Lite som Pavlovs hundar, kanske. Nackdelen är att den fastnar lite överallt, under soffan, bakom TVn och på andra ställen där han inte kan få ut den själv. Och så bullrar det när han kutar omkring och knuffar den framför sig, så den är förbjuden nattetid. Men allt som allt, ett bra köp.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/ny-leksak/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.