Nya skor och sprit

Åkte in till stan och mötte upp älskaren R efter hans herrklubbsmöte var avklarat. Jag behövde ju nya skor, så jag hade tänkt kika lite, och med en knapp timme på oss och R i släptåg, hann vi med 6 skoaffärer samt återbesök i två av dem. Han hängde knappt med, och var lättad över min effektivitet! Det blev ett riktigt fynd också. Såg ett par som var bra, för 1599:-. Det tog emot lite. Som tur var hittade jag ett par som var ännu bättre, för 549:-! Med 20% rabatt så betalade jag bara 439 spänn, helt klart ett fynd för så här snygga skor. Helt subjektiv bedömning, men jag har rätt.

Sko, stövel, känga

Efter det åkte vi till Hornstull, och strosade i sakta mak tillbaka till Slussen. Stannade och käkade en kebab på Folkets kebab på vägen, och de skyltar med att de har ”Stockholms ända kebabbuffé”. Stockholms röv? Eller Stockholms slut? Jag undrar, jag.

I dag väntar mer roliga saker än nya skor, hoppas jag. Tänkte besöka Spritmuseum på Djurgården tillsammans med R, bästa M och vännen E från Norrland. Lära oss bränna egen sprit, med andra ord. Det blir säkert bra, för de är mina tre absoluta favoritmänniskor! Jag kan skatta mig lycklig att åtminstone två av dem kommer mycket bra överens, men E har inte träffat de övriga ännu. Det kan i alla fall inte gå helt åt skogen, men han kan nog tycka att vi är lite galna. Det, å andra sidan, är ingen nyhet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/nya-skor-och-sprit/

2 kommentarer

  1. Ha ha ha, Stockholms röv…

    Spritmuseet var vi på i somras! Anna kokade sprit där, minsann, men vi gjorde inte bort oss direkt. 😉 (Alltid något, liksom…)

    1. Ja, det ska bli häftigt! Inväntar medverkande parter utanför just nu!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: