Rockvideo

Jag hatar att det inte finns en enda vettig kanal på TV som visar musikvideor med lite sjysst rock. Det enda som finns verkar vara VH1, en timme varje kväll klockan tio. MTV är ju bara dynga, har inte sett en faktisk musikvideo där någon gång när jag har zappat förbi de senaste fem åren. Rock Show på VH1 visar så gott som bara gamla videor från 70-, 80- och tidigt 90-tal. Kul, och musik jag gillar, men det är ändå ett ganska skruttigt utbud.

Det finns ju säkert något på någon kanal som jag inte har, så kära läsare, hjälp! Rock, musikvideor, helst enbart dessa två komponenter. Absolut inte en massa skitsåpor och realitymög. Finns det någon kanal där ute som kan erbjuda det? Ok, det får väl vara annan musik också, men så länge det inte är en massa techno och hiphop eller sånt är jag glad.

Rock. Glammig, skitig, rebellisk, med ilska och passion. Ett svängigt utlopp för smärta och ångest. Killar i svart, eller med komönstrade chaps, väst på i övrigt bar överkropp, långt hår och mer smink än jag. Jag gillar sånt! Min musiksmak är extremt bred, och jag studerade faktiskt klassisk musik på Musikhögskolan här i stan. Rock är den ena extrema änden av min smak. Funk, soul, jazz, fusion, groove, sånt gillar jag. Men tillbaka till frågan; TV-kanal?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/rockvideo/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.