Rosa mus

I dag blir det alltså det läkarbesök som jag spekulerade kring häromdagen. Det kan gå hur dåligt som helst, men jag tänker försöka vara positiv. Övertydlig, angelägen och envis, när jag väl är där. Ni lär få höra mer om det i kväll, så det lämnar jag nu.

Älskaren R har lovat försöka laga min gamla dator, det vill säga stoppa i en ny hårddisk. Det vore riktigt bra, för min lilla leksaksdator är för liten för vardagsbruk, men perfekt på resor. Den är dessutom ganska långsam. En ny hårddisk i kombination med en ny router borde kunna snabba upp min värld lite grann, vilket skulle ta bort en del irritation. Bra. Kolla förresten på den här musen jag såg i går.

Rosa mus med strass. Bling bling mouse från Mediamarkt

Vem vill ha en sån? Den var liksom inte slät, utan alla små strassbitar stack upp så att den var väldigt obekväm i handen. Visst, jag fattar att man gillar en viss färg (jag vill gärna ha en limegrön dator!), men nä, någon måtta får det vara. Den var skitful och såg ut som en billig bit plastigt skräp från Kina. Eller?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/rosa-mus/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Hej, Detta är första gången jag är inne hos dej, och jag kan säga att jag kommer komma tillbaka 😉

  Vad jag tycker om denna mus?
  Nää, inte min grej, en mus ska var bekväm och inte ha massa ” strassstenar ” som sticker upp så som du skrev.
  Och jag håller med att den ser ganska billig och plastig ut 😉

  Jag tänkte även fråga ifall du har varit inne och kollar min blogg?
  3 kategorier
  Vardag- vad jag gör om dagarna

  SEX & RELATIONER-för ett smartare&skönare kärleksliv
  och
  DU,DU,DU- allt för att göra dej säkrare,gladare,snyggare 🙂

  Kika gärna in och säg vad du tycker 🙂

  Önskar dej en trevlig dag!

   • Klaraseptember 24, 2012 kl. 09:57
    Författare
   • Svara

   Vad roligt, du är så välkommen! 🙂 Njae, håller mig mycket hellre till en vanlig tråkig mus! Ska genast kika in hos dig!

  • Fnuttenseptember 24, 2012 kl. 10:45
  • Svara

  Tror inte du är fjortis nog för att uppskatta skönheten i en sån vacker skapelse.

   • Klaraseptember 24, 2012 kl. 11:07
    Författare
   • Svara

   Så kan det vara! Men är det bra eller dåligt…? 😀

 2. Finns många snyggare musar än den där. Jag har länge velat ha en rosa mus och det finns många fina och enkelt gjorda. Ingen strass 🙂

   • Klaraseptember 25, 2012 kl. 09:30
    Författare
   • Svara

   Ja, jag såg en på Elgiganten som var riktigt snygg!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.