Spelkväll

I går kväll blev det invigning av vårt nya spel, Monopol med elektronisk bank! Väldigt smidigt, och skönt att slippa alla små sedlar som flyger omkring kors och tvärs när man blir sur över att det går dåligt… Ja, och så vann jag ju också. Det var kul med lite mer moderna chans- och allmänningkort, men det var svårt att relatera till värdet på gator och hyra att betala!

Monopol med kreditkort och elektronisk bank, ost, kex och vin

Det ni skymtar bredvid spelet är vår middag, med ost, kex och en flaska vin. Eftersom vi åt lunch på två ställen varken behövde eller orkade vi fixa något mer än så. Jag somnade som en stock i går kväll, efter en helt fantastisk dag. Trots att den började riktigt dåligt styrde den upp sig, och jag trodde att det var söndag hela dagen. I dag har jag alltså måndag i huvudet, och allt är en aning snett. Dags att betala räkningar, och annat okul. Det kanske passar bra en sned dag som den här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/spelkvall/

2 kommentarer

  • Tofflanseptember 18, 2012 kl. 18:59
  • Svara

  Jag minns hur jag skrattade ut mitt X när hon fick kortet: ”Du har vunnit ANDRA pris i en skönhetstävling, inkassera kronor…”
  Annas minsting fick ett modeeernt Monopol av mormor till födelsedagen i somras! Han har inte testat än, tror jag. Vore kul!

   • Klaraseptember 18, 2012 kl. 19:15
    Författare
   • Svara

   Hahaha, ja! Nu har det med finansmarknaden och insideraffärer att göra i stället! 🙂 Men det är hur kul som helst, och enkelt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.