Suris

Var så jäkla sur i dag. Hade ganska mycket energi på förmiddagen, trots dålig sömn, och eftersom det var städdag så passade jag på att städa badrummet. Sen slog jag mig ned en stund, och gjorde en eventuell plan med bästa M. Hade dessutom en eventuell plan med E från Norrland, men inget var säkert. Sen kom älskaren R hem från lantstället, med två kassar mat som skulle in i frysen.

Yeah right, det fick ju inte plats. Så det blev till att lägga en del frysvaror i kylen, och äta som fasen framöver. Vi får helt enkelt käka det som ligger överst. Sen krockade våra planer, och han liksom glömde bort allt jag skulle göra. Där någonstans slog allt slint, och jag var sur på allt. Trött, ont, sur för att jag måste gå en kurs i nio månader, sur för allt tjafs med sjukvården, etc. Och självklart går det ut över de som är nära mig.

R tog det med ro, som vanligt, och skrattade mest åt mig när jag kallade saker alla fula ord jag kunde. Sen insåg jag att tröjan jag köpte på H&M för ett par veckor sedan var trasig i sömmen under en arm, trots att jag knappt använt den, och inte ens tvättat den ännu. Då blev jag ännu surare.

Grå tröja med stor krage från H&M. Den gick sönder innan jag ens tvättat den.

Ringde M, skällde lite på världen, och bestämde oss för att ses. Åkte in till stan, och R följde med. Resten av dagen, ja… Jag är inte sur längre, men trött, så ni får veta resten i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/suris/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.