Tidsfördriv med shopping

Sådärja, klart för idag. Dags för någon sorts lunch, och tidsfördriv fram tills planet lyfter och tar oss hem – äntligen. Vi har varit inne i varenda butik och fikat på alla caféer, känns det som. Ganska less på stan, med andra ord. Dessutom är det riktigt dyrt att både käka och fika här, vilket inte direkt underlättar min väg mot rikedom. Eller ja, snarare min väg ut ur fattigdom. Apropå det, jag har fått lite lön som enbart har gått till ha kul- och skäm bort-kassan.

Köpte ju nya skor häromdagen, och det var faktiskt nödvändigt. Det jag inte hittade var ett par låga kängor utan klack, men det fick jag tag i här. De jag hade på mig innan köpte jag för 99 spänn för två år sen, och de hade ganska många hål också. Så ytterligare ett par höstiga skor (förhoppningsvis med bättre kvalitet), och en kjol hittade jag. Kjolen är grå och stickad, och blir nog riktigt skön att ha i vinter! Var på jakt efter en tjock tröja, men det hittade jag inga snygga alls.

Stickad grå kjol och kängor

Oj, det var visst en hajmaskot med också… Det börjar bli dags att åka mot flygplatsen och rulla hemåt igen. Jag är väldigt glad att älskaren R följde med, annars hade jag nog knappt varit ute. Eller jo, lite, men inte alls i den här utsträckningen. Det ska bli oerhört skönt att komma hem till min säng. Min älskade säng!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/tidsfordriv-med-shopping/

2 kommentarer

  1. Välkommen hem!

    1. Tack, så sköööönt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: