Tio i topp

Jag såg en ny lista från otrohetssajten VictoriaMilan angående vilken svensk kändis medlemmarna helst skulle vilja ha en otrohetsaffär med. Vissa saker var inte ett dugg konstiga, som att Mikael Persbrandt hamnade i topp på kvinnornas lista, medan andra val nästan fick mig att tappa hakan. De här kvinnorna har alltså fått välja helt fritt bland alla svenska kändisar, och vem kommer på fjärde plats om inte Lasse Kronér. Lasse Kronér! Va! Han är väl varken särskilt snygg eller sexig, oavsett hur gammal man är? Han är mer teddybjörn än hunk. Kungen fanns med på listan förra året, men i år är han inte lika sexuellt tilltalande (?).

Ola Rapace låg i topp förra året, men har halkat ner till en tiondeplats i år. Men Rapacearna är populära, männen vill helst ha en affär med Noomi Rapace. Inte alls i närheten av vad statistiken jag skrev om för ett par veckor sedan pekade på, men inte heller oväntat. Vilka som hamnar på listan handlar självklart om hur mycket kändisarna syns i media, men även om kändisarnas livssituation. Så är ser listan ut i år:

Kvinnor vill prassla med:

1. Mikael Persbrandt (2)
2. Alexander Skarsgård (4)
3. Zlatan Ibrahimovich (6)
4. Lasse Kronér (NY)
5. Dolph Lundgren (NY)
6. Per Holknekt (NY)
7. Fredrik Reinfeldt (NY)
8. Andreas Karlsson (NY)
9. Joel Kinnaman (NY)
10. Ola Rapace (1)

Män prasslar helst med:

1. Noomi Rapace (7)
2. Agnes Carlsson (NY)
3. Prinsessan Madeleine (1)
4. Agneta Sjödin (NY)
5. Marie Serneholt (8)
6. Filippa Reinfeldt (NY)
7. Mia Skäringer (NY)
8. Lena Philipsson (NY)
9. Leila Lindholm (NY)
10. Sofia Hellqvist (NY)

På det stora hela, inte så konstigt, även om det är några namn som verkligen sticker ut. Inte bara Kronér, utan även Reinfeldtarna. Ingen av de jag helst skulle ha en affär med (om jag inte hade älskaren R) finns med, så det så. Det känns lite som att de som har svarat i den här undersökningen är betydligt äldre än jag själv. Vad tycker du om listan, och om du vågar – vem skulle du helst ha en affär med?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/tio-i-topp/

2 kommentarer

 1. Persbandt ser riktigt trevlig ut men jag uppfattar han som ganska kaxig, är säkert inte så. Kroner, ja jag håller med, riktigt konstigt att han hamnat så långt upp, kanske nån sorts trygghet som lockar? Dolp hänger med ännu ser jag, inte heller han är nåt attraktivt i mina ögon. Tror jag hade valt Alexander eller Zlatan 🙂

   • Klaraseptember 21, 2012 kl. 20:18
    Författare
   • Svara

   Ja, Persbrandt förstår jag, men Lasse!? Dolph är ju fin att se på, och gäller det bara en affär kan det ju funka.

   Jag hade valt en svensk rockstjärna. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.