Tondöv ”musiker”

Nu ska jag presentera er för en kille som heter Shane Lee. Han är musiker. Eller nja, han tror att han är bra på musik, och har därför lagt upp en massa videor på YouTube där han spelar olika låtar, eller bevisar hur duktig han är på något. Det är bara det att stackars Shane har absolut inget sinne för musik.

Pojke sjunger

Han verkar inte höra hur jäkla falskt det är, men fortsätter gladeligen att lägga upp klipp lite då och då. Han har blivit lite av en legend, och jag undrar om han inte har något förståndshandikapp också. En del grejer han säger är verkligen, verkligen inte smarta.

Här kommer ett lite nedkortat klipp av när han försöker sjunga fem oktaver. Alla som kan något om musik vet att det är väldigt mycket, och inte något som särskilt många gör. De flesta klarar inte av det, Shane klarar verkligen inte av det. I originalet (som är bortplockat) spelar han varje ton på ett piano först, så att det är lättare att jämföra. Det finns säkert många som inte hör bättre och inte tycker att det här är så fasligt dåligt, men tro mig – det här är asroligt just för att det är så kasst! Håll till godo.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/tondov-musiker/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Visst sjunger många hellre än bra, men detta var ju varken sång eller bra…

  1. Håller helt med, men det är roligt att han tror att han är duktig! 🙂

  • Farsan on september 23, 2012 at 23:37
  • Svara

  Pinsamt att höra vad mänskligheten kan prestera.

  1. Alla är duktiga och speciella, eller hur? 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: