Träning och piff

I går kväll blev det träning, så i dag är jag stel som tusan. Den här jäkla nackspärren har hållit i sig länge nu, är det en dryg vecka, kanske? Brukar ju oftast gå över på ett par dagar med rätt behandling, men jag får ju inte töja någonting. Ingen har jag som kan hjälpa mig med det heller, men skit samma. Det är alltid skönt att träna, och dessutom roligt när jag gör det tillsammans med älskaren R. Och han är fin att titta på.

Hantlar. Kul att träna!I dag ska jag piffa upp mig litegrann, så att jag blir så gott som normal (ja, till utseendet alltså). Sen åker jag in till stan och träffar en bloggbekanting, Fru Hatt. Precis som när jag träffade Tofflan i somras, så har jag aldrig träffat henne förut, men det gör ingenting. Vi kan ha roligt och vara fabulösa ändå. Dessutom känner Fru Hatt och Tofflan varandra mycket väl, och vi alla verkar ha liknande humor!

Det ska bli skönt att komma ut lite och tänka på något annat än allt strul som pågår. Men först ska jag pilla lite på nygamla datorn, det är ett tjugotal bokmärken kvar att leta upp, några uppdateringar att leta efter, sen är den kanske komplett. Äntligen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/traning-och-piff/

14 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Ljungdahlskan - inte mer än människaseptember 28, 2012 kl. 08:56
  • Svara

  Kul att träffa någon sådär 🙂

  Ha en fin dag!

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 09:20
    Författare
   • Svara

   Ja, det ska bli roligt! Man vet ju inte alls om man klickar, men det kan bli en trevlig dag ändå! Kram och detsamma!

  • Tofflanseptember 28, 2012 kl. 09:17
  • Svara

  Men skitkul! Hälsa min storasyster! 😛
  Själv har jag skurlov idag. Inte klokt, offra en semesterdag på att städa… Men fint blir det efter fönsterbytet! Och nu blir det rent också… På bekostnad av helvetejävlaskitont i hälen 🙁

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 09:22
    Författare
   • Svara

   Det ska jag! Haha, skurlov! Nästan likadant som att sporta på lovet… Skönt när det blir färdigt i alla fall. Tant kan få låna min rullstol. :mrgreen:

  • Christinaseptember 28, 2012 kl. 10:00
  • Svara

  Hälsa Fru Hatt så gott från mig om du tycker att det passar sig!
  Ha en rasande trevlig dag, det är du värd!

   • Christinaseptember 28, 2012 kl. 10:02
   • Svara

   ….föresten, varför säger man rasande i trevliga sammanhang, ser faktiskt lite konstigt ut, ska googla det, men jag menar att du ska ha jättetrevligt!….fast det förstod du säkert!

    • Klaraseptember 28, 2012 kl. 10:15
     Författare
    • Svara

    Haha, ja, men jag har aldrig heller tänkt på varför man säger det. Det låter ju lite konstigt när man faktiskt tänker på det!

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 10:14
    Författare
   • Svara

   Det ska jag göra, tack!

  • Jan Danielssonseptember 28, 2012 kl. 13:20
  • Svara

  Oj då, nackproblem är inget kul. Jag har haft något liknande, som du säger brukar ju försvinna ganska snabbt. Men en gång höll det sig länge, ovanligt länge och jag menar till slut börjar man tro att det kan vara något riktigt allvarligt.. Jag vet inte det gör över efter en tio, tolv dagar så jag kollade itne upp det. Men det kanske du borde man vet ju aldrig. Det blir ett rent helvet på gymmet med vikterna när man har nackproblem. Hoppas det går över iaf!

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 17:06
    Författare
   • Svara

   Tack Jan! Jag låter det vara ett tag till, det är inte ett sånt där nackspärr som gör att man inte alls kan vrida på huvudet, det tar bara emot lite. :mrgreen: Ja, gymmet är svårt, och när man kliver upp på morgonen, annars är det okej. Ska genast bättra mig, tack!

  • Nenzyseptember 28, 2012 kl. 14:57
  • Svara

  Efter 8 år I tystnad och skam har jag bestämt mig för att skriva ut om mitt liv som sexuellt utnyttjad.

  Läs gärna min blogg om mitt liv som sexuellt utnyttjad, av min egen morfar.

  https://nenzys.blogg.se/

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 15:19
    Författare
   • Svara

   Jag vet, och det är bra, men det räcker med att du talar om det för mig en gång.

  • Tatianaseptember 28, 2012 kl. 16:34
  • Svara

  Åh, vad du och jag var bäst på att vara fab ihop !
  Kram

   • Klaraseptember 28, 2012 kl. 16:37
    Författare
   • Svara

   Helt klart! Och så enkelt det var! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.