Trevlig kväll med kaffe på fåret

I går kväll var det alltså partaj hos syrran. Vi höll på att hungra ihjäl på vägen dit, så vi stödåt varsin banan (bra mot sendrag!) innan. Efter allt var avslutat var vi så mätta att vi nästan önskade att vi inte hade gjort det, haha! Vi började med att leverera domherren och hämta möbeln hos mina föräldrar. Den ligger fortfarande i bilen, så det dröjer ett tag till innan ni får se den! Sen åkte vi till syster.

Vi fick sprit, god mat i tre rätter, med gott vin och citronig efterrätt. Som farsan uttryckte det: ”Det var över förväntan”, om maten, vilket alltså betyder att det var väldigt gott. Och kul, och trevligt. Farsan lyckades spilla ut en kopp kaffe över ett vitt fårskinn (visserligen Ikea, men ändå), annars lyckades resten av oss hålla oss någorlunda i skinnet (höhö), fast syrran verkar alltid skämmas lite över oss. Förra gången vi var där och käkade slog han också ut sin kaffekopp, och då blev syrrans vita vägg kaffe latte-färgad.

Middag hos syrran

Sent blev det också! Kom inte hem förrän klockan två i morse, då med möbel, golvskydd och två bitar ost de inhandlat i någon delikatessbutik någonstans. I dag blev det en välbehövlig sovmorgon, och på schemat i dag står gymmet. Måste röra på mig, måste hålla mig stark. Ska försöka laga till någon extra god middag i kväll, förmodligen någon slags biffdjur med sås. Helg och galenskaper, men inte för mig, i kväll blir det lugnt. Vad ska du göra i kväll?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/trevlig-kvall-med-kaffe-pa-faret/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Familjen Spillkråka, huh? 😉

  1. Kanske lite… 😀

  • Farsan on september 22, 2012 at 18:36
  • Svara

  Jag spiller bara billiga drycker. Aldrig V & S.

  1. Ja, då gör det ju inget! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: