Trött och kraftlös

Jag har sovit så sjuuuukt dåligt ett par nätter. Tänkte testa utan tabletterna som ska hjälpa mig sova ett par nätter, och jag är trött som en sengångare. Det har inte alls funkat, jag har legat vaken till två-, tretiden och sedan vaknat flera gånger fram tills dess att det är dags att gå upp. Skulle lätt kunna ligga och vila hela dagen i dag, och i går också, men det blir ju knappast något bättre av. Det är ju inte alls kul att behöva äta så här mycket tabletter, men allt som lindrar och fungerar är bra.

Dessutom insåg jag vid halv tre i natt att jag var himla hungrig, men hjärnan funkade inte riktigt. Jag minns att jag tänkte att det vore dumt att gå upp och äta något, för jag var ju ändå skittrött, och tänk om jag skulle somna just då i stället! Haha! Nu är jag helt snurrig, efter att inte ha ätit sen den lilla portionen vid den tidiga middagen klockan fem. Ynk. Sockriga frukostflingor borde fixa problemet.

Flingor, Cheerios, socker

Apropå det, jag blir ju väldigt negativt påverkad utan kolhydrater. Har faktiskt testat lågkolhydratkost som experiment för några år sen, för att veta vad folk snackar om, och för att se hur det påverkade mig. Efter två dagar var hela kroppen slö och kraftlös. Efter en vecka började hjärnan bli helt seg, och jag märkte hur dåligt och långsamt jag tänkte. Efter tre veckor gav jag upp, efter att inte ha orkat prestera bra på gymmet en enda gång, och alltid känna mig kraftlös och trött. Alla är vi olika, och bara för att något är bra för en person betyder inte automatiskt att det funkar för alla. Man blir inte tjock av en påse godis, man blir tjock av att äta för mycket och röra på sig för lite. Sockriga flingor är gott, och gör mig gott nu. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/trott-och-kraftlos/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.